scroll top

Betaalmethodes

Klarna
Als u voor achteraf betalen via Klarna kiest, is het goed om te weten dat u het bedrag altijd moet betalen aan het externe bedrijf Klarna. Zij sturen u eenmalig een factuur per mail. U betaald hiervoor een toeslag van € 1.95. Het bedrag van de order kan achteraf a.d.h.v. een omruiling of retournering aangepast worden in het systeem van Klarna. Na aanpassing ontvangt u dan een nieuwe factuur. Wanneer u de factuur volledig heeft betaald en u stuurt nog artikelen retour, dan zal Klarna het teveel betaalde bedrag terug storten op uw rekening.

Klarna voert voor Heemkskerk-dairy.nl dit volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur van Klarna ontvangt om uw order te betalen. U kunt bij uw eerste bestelling bij Heemkskerk-dairy.nl via Klarna bestellen voor een bedrag tussen € 25,- en € 200,-. Bij volgende bestellingen met Klarna kunt u orders bestellen tussen € 25,- en € 300,-. Deze service wordt alleen voor bestellingen binnen Nederland aangeboden.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen met Klarna voert Klarna een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw order betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact metmet Klarna opnemen, zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur op 020-8082852. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de website van Klarna.